HOW IT ALL STARTED

Tijdens en na mijn styling studie aan de Artemis Academie in Amsterdam ben ik gaan werken als assistent styliste voor Fred van Leer. Tijdens deze periode heb ik veel gave projecten gedaan en heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de styliste die ik nu ben.

PERSONAL STYLING

Ik geef personal styling advies aan vrouwen. Als vrouw wil je geen afstand doen van je eigen stijl maar sommige kledingstukken zijn gewoon niet gepast op je werk waar je wel formeel gekleed moet zijn. Ook merk ik om mij heen dat vrouwen, nadat ze moeder zijn geworden, soms ‘verloren’ zijn wat betreft hun eigen stijl. Ze hebben geen idee hoe ze moeten combineren of cijferen door de komst van hun kind zichzelf helemaal weg. Wat je struikelblokken ook zijn, met een paar aanpassingen kunnen we samen een nieuwe en frisse stijl creëren. Door middel van een figuurnanalyse en een shopplan maak ik het leven van een drukke vrouw een stukje makkelijker. Ik zorg ervoor dat jij vol zelfvertrouwen die belangrijke afspraak ingaat, en er in het weekend ook verzorgd uitziet.

SAMENWERKINGEN

Naast personal styling ben ik ook werkzaam als styliste voor bedrijven. Als styliste kom ik in de mooiste winkels en ben ik op de hoogte van de laatste trends. Deze kennis gebruik ik als shopping editor om de leukste mode- en lifestyletrends in de vorm van een shoppingpagina te laten zien. Ik heb onder andere gewerkt voor Margriet, Viva Mama en Ouders van Nu.

Al vier jaar ben ik samen met Fred van Leer verantwoordelijk voor de styling van het make-over programma ‘Alles uit de Kast’. Wij zorgen ervoor dat dames met de meest uiteenlopende vormen, maten én budgetten er beter uit gaan zien. Aan het eind van het programma voelt iedereen zich mooier, en dat is zo mooi om te zien.

Ook ben ik de vaste styliste van fotograaf Lot de Pont van voor haar ‘All eyes on you’ concept. Zij helpt andere fotografen en vrouwelijke ondernemers met hun online zichtbaarheid. Ik zorg voor de styling tijdens het traject. Ik maak van eigen kleding de meest perfecte outfits zodat zij vol vertrouwen de shoot in gaan.