Contact

Veel Gestelde Vragen

Ik twijfel nog...

Als je elke dag met frustratie voor je kledingkast staat zou ik niet twijfelen. Mijn stylingssessie is naast dat het heel verhelderend is, ook een gezellige dag en een cadeautje voor jezelf. Je zult zien dat je na de stylingsessie weer zin krijgt in mode en kleding.

Waar is de prijs op gebaseerd?

Natuurlijk is het lastig om een prijskaartje aan mijn advies te hangen en daarom is de prijs gebaseerd op een uurtarief. Maar zie het als een investering in jezelf, de miskopen zullen uit blijven en dat is een heleboel waard.

Ik ben zwanger, of net bevallen. Is de stylingsessie ook voor mij geschikt?

Het advies is zeker geschikt in beide gevallen geschikt. Als je zwanger bent kan het advies opgedeeld worden in twee delen. De shopsessie kan plaats vinden na de bevalling en tot die tijd heb ik veel tips voor kleding die je makkelijk door kunt dragen. Als je net bevallen bent (en je lichaam dus veranderd is) is het heel fijn om kritisch te kijken naar je kleding. Je zult namelijk merken dat je andere behoeftes hebt aan kleding en veel minder tijd voor jezelf hebt. Dus is het zaak dat je precies weet wat goed is 😉

Contact Gegevens

Telefoon: +316  142 275 15
Email:info@rachelmiller.nl


KVK: 53750926
BTW: NL153904203B01